| NO | EN
Fabrikken B5
Velkommen til "Fabrikken B5"

Det unike kontorlandskapet i Bygning 5 er et knutepunkt for utvikling av fremtidens industri.  Bygning 5 i industriparken på Raufoss har vært under kontinuerlig utvikling gjennom 125 år, og bygget binder sammen fortid, nåtid og fremtid innen industrien på Raufoss.

Krudtverket AS drifter "Fabrikken B5". Gro Anette Homb (fv.) er "fabrikksjef". Med seg på laget er Kristin Brovold, Tove Løkken og "gårdeier" Øivind Hansebråten, adm. dir. Raufoss Industripark

Fabrikken B5 tilbyr egne arealer til «coworking», kontorhotell og møtesenter på grensa inn til Raufoss Industripark.  


-Dette har vært en tanke gjennom mange år når vi har sett for oss utviklingen av Bygning 5, sier Tove Løkken, daglig leder i Krudtverket AS som drifter miljøet.  

-Dette skal være industriens hus og en unik møteplass. 

Coworking
Arealene utgjør omkring 800 kvadratmeter med topp moderne fasiliteter og infrastruktur for de som ønsker å være nær industriparken. Dette innebærer møterom, kontorplass, møteplass og coworking-arealer.  

-Ønsket om å komme tettere på industrien er stort, det er en tydelig anerkjennelse av miljøet og mulighetene som ligger her i Raufoss Industripark, sier Løkken.  

-Dette blir et nytt knutepunkt, gjerdet inn til parken er flyttet. Her er det nå skapt en arena for å åpne opp og knytte industriparken med samfunnet ellers på en tettere og bedre måte, sier Løkken.  

 

For mer informasjon og kontakt, se Fabrikkens egne nettsider