flags
 

Nettverkspartner

logoNettverkspartner ble etablert i 2001. NVP som vi kaller oss, er i dag et selskap med 11 ansatte som har peiling på data. NVP har lang bransjeerfaring, noen over 25 år. Dette gjør oss til en solid samarbeidspartner med høy sammensatt kompetanse innenfor de fagområder vi betjener.

Vårt tjenestekonsept er i stadig utvikling. På våre nettsider kan du lese om våre produkter i serien NVP Business Cloud og NVP Online backup. Mer informasjon om disse finner du under fanen «skytjenester».

Dette er et skritt videre i våre bestrebelser med å bistå kundene på en slik måte at de kan få frigjort tid fra interne IT-oppgaver og fokus kan være på kjernevirksomheten.

Forretningside
NVP skal betjene små og mellomstore bedrifter på en slik måte at deres IT- hverdag blir enklere.

De ansatte i NVP har betydelig kompetanse innen områder som servervirtualisering, bruk av tynne klienter, mail/kalenderløsninger for å nevne noe. Dette er produkter fra anerkjente leverandører som VmWare og Microsoft.

Serverplattformer leverer vi i ett tett samarbeid med IBM og Lenovo, understøttet av kommunikasjonsløsninger fra Cisco. Sikkerhet i nettverket ivaretas gjennom produkter fra NVP Av defender og brannmurer fra SonicWall.

Videre leverer vi produktet Visma Global og Huldt & Lillevik lønn. Vi har mange kunder innenfor regnskap/fakturering og lønn. Her kan vi også tilby bistand i form av planlegging, installasjon, opplæring og brukerstøtte i etterkant.

 

Våre leverandører
Har stor tillitt til oss. Derfor har vi gode distributøravtaler som sikrer deg konkurransedyktige priser på en rekke PC produkter og de andre «dubbe-dittene» du trenger for å få din IT-løsning til å fungere.

Kontaktperson:
Lars Bredesen
Telefon: 61176000 
E-post
Hjemmeside

Adresse:
Bygn. 8 
2830 Raufoss

Hovedkontor:
Balders veg 1
2816 Gjøvik

Servicebedrifter

Adecco
Bi Service AS
Autobar
Advokatfirmaet Campbell & Co AS
Caverion Gjøvik
Eidsvia Nett
ErgoGroup
Eidsiva Anlegg
Grobi AS
Hydroscand AS
ISS Facility Services AS
Krüger Kaldnes
Multisped
Nasjonalt Senter for Komposittkompetanse
Nettverkspartner
Opplæringskontoret OFII
Raufoss Elektro
Raufoss Eiendomsforvaltning
Raufoss Service AS
Raufoss Beredskap
Raufoss Næringspark
RISC
Rørlegger Innlandet AS
SINTEF Raufoss Manufacturing
Forsvarets Logistikkorg.
Sameiet Profilanlegg
Sillongen Catering
Tess
TOOLS AS
TOYOTA Material Handling
Veolia Norge As