flags
 

Hydroscand

nammoPå slutten av 60-tallet gikk Hydroscand fra en spennende idé til oppstarten av en liten bedrift. Den lille bedriften har over noen tiår vokst, og kan i dag bli sett i 19 land på verdensbasis og 32 avdelinger i Norge.

Hydroscand er i dag over 1100 ansatte på mer enn 200 avdelinger og omsetter for mer enn 200 mill. Euro. Hydroscand er markedsleder i sin bransje i Europa. Vår grunnleggende idé fortsetter: å være der hvor kunden er.

SLANGER OG LEDNINGSKOMPONENTER
Hydroscand-gruppen startet 1969 i Stockholm og er i dag markedsleder på slanger og ledningskomponenter i Skandinavia. Med en omsetting på over 200 millioner EURO, over 1100 ansatte i 19 land på verdensbasis, betjenes våre kunder fra over 200 avdelinger.

MARKEDETS BREDESTE SORTIMENT
Vi har et komplett sortiment av slanger og ledningskomponenter, totalt over 45.000 artikler på lager. Foruten hydraulikk- og industrislanger, markedsfører vi alle typer av slangekuplinger, adaptors, snittringsarmatur, kragekuplinger, ORFS-kuplinger, rørklammer, kuleventiler og forskjellig tilbehør. Vi tar også fram kundetilpassede løsninger. For å sikre at vi er der kunden er, har vi både servicebil, container og vakttelefon.

Hydroscand er lokalisert i bygg 22 i industriparken.Les mer om våre tjenester på vår nettside www.hydroscand.no

 

nils


Telefon: +47 47 50 85 11
Vakttelefon: +47 61 10 96 72
E-post: raufoss@hydrocand.no
Åpningstid: 07.30-15.30

Produksjonsbedrifter

Benteler
Hydal Aluminium Profiler
Kongsberg Automotive
Nammo AS
Plastal
Profillakkering AS
Hexagon Ragasco
Hexagon Raufoss
DolphiTech
Raufoss Offshore
Raufoss Technology
Raufoss Water & Gas
TotAl-gruppen
VP Metall AS