flags
 

Caverion Gjøvik

caverionSiden 1930-tallet har Caverion utført installasjoner, service og vedlikehold på  tekniske systemer i Raufoss Industripark. I dag er det 4-5 fagfolk som er fast utplassert i Industriparken (Bygg 22) og som suppleres fra avdelingen på Gjøvik ved behov. Vi installerer ny teknologi innen elektro og automasjon, og utfører service og vedlikehold på tekniske installasjoner i industriparken.

Caverion kan bidra med å sikre høy funksjonalitet for alle parkens leietakere. Vi forstår behovene både hos dere som arbeider i parken, og de som besøker den. Optimale forhold, herunder godt innemiljø, har svært mye å si både for helse, produktivitet og trivsel.

Alle tekniske systemer i dine bygg bidrar til parkens funksjonalitet, sikkerhet og energieffektivitet – og de bør være enkle å tilpasse til fremtidige krav. Vi kan utvikle, installere og vedlikeholde for å sikre det ovenstående, samt at dere har høy oppetid driftsmessig, energieffektivitet og brukerkomfort, som sparer kostnader og energiutslipp.

Caverion kan utføre alle lovpålagte servicer iht. en hver tids gjeldende lover og forskrifter. Det er tilstandskontroll  elektro, termografering, slukkeutstyr, brannvarsling, kjøling mm.

Alle tekniske installasjoner kan legges inn i en serviceavtale som tilpasses det enkelte bygg der vi sørger for at service blir utført til riktig tid. Caverion tilbyr en gratis kundeportal der alle rapporter og dokumenter gir full oversikt over bygget ditt.

Avdelingen på Gjøvik er en av 50 avdelinger i Norge, som igjen er et av 12 europeiske land som Caverion opererer i, med ca. 17.000 medarbeidere totalt. På Gjøvik har vi fagfolk innen tekniske fag som elektro, automasjon, ventilasjon, kjøling, AV, IKT og sikkerhet.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Kontakt: Ventilasjon/Kjøling
Tom A. Brendbakken
tom.brendbakken@caverion.com
Tlf: 90882500 / 61181800

 


Kontakt: Elektro
Geir Morten Grefsrud
geir-morten.grefsrud@caverion.com
Tlf: 9513672 / 61181800


Kontakt: Automasjon
Per Håkon Hermanrud
per-hakon.hermanrud@caverion.com
Tlf:  99262399 / 61181800

     

Servicebedrifter

Adecco
Bi Service AS
Autobar
Advokatfirmaet Campbell & Co AS
Caverion Gjøvik
Eidsvia Nett
ErgoGroup
Eidsiva Anlegg
Grobi AS
Hydroscand AS
ISS Facility Services AS
Krüger Kaldnes
Multisped
Nasjonalt Senter for Komposittkompetanse
Nettverkspartner
Opplæringskontoret OFII
Raufoss Elektro
Raufoss Eiendomsforvaltning
Raufoss Service AS
Raufoss Beredskap
Raufoss Næringspark
RISC
Rørlegger Innlandet AS
SINTEF Raufoss Manufacturing
Forsvarets Logistikkorg.
Sameiet Profilanlegg
Sillongen Catering
Tess
TOOLS AS
TOYOTA Material Handling
Veolia Norge As