flags
 

Neuman Aluminium Raufoss

logoNeuman Aluminium Raufoss (Raufoss Technology AS) har siden 2004 vært eid av østerrikske Neuman Aluminium som inngår i CAG-konsernet, med en årlig omsetning på 12 milliarder kroner. I tillegg til virksomheten på Raufoss har vi fabrikker i Montreal i Canada og Suzhou utenfor Shanghai i Kina. Fabrikk i Mexico er også under etablering. Vi omsetter årlig for ca. 1 milliard kroner, og er inne i en kraftig vekstperiode.

tech

På Raufoss har vi i tillegg til en høyautomatisert fabrikk også globalt innkjøp, salgsledelse og produktutvikling. Vi leverer hjuloppheng i aluminium til flere av verdens ledende bilprodusenter, og er sertifisert i henhold til ISO/TS 16949 og ISO 14001.

Raskere. Høyere. Sterkere.

Det er evnen til å arbeide smartere som avgjør hvordan det går med landet vårt når oljeinntektene flater ut.

Vi er alltid på jakt etter løsninger som gjør at vi produserer raskere, og med mindre ressurser. Vi utvikler nye ideer, produkter og produksjonsformer.

Vår konkurransekraft kommer ikke fra naturgitte fortrinn. Det er innovative mennesker i en sterk prestasjonskultur som gjør at vi vinner. Vi skaper teknologi og produkter som ligger i forkant av utviklingen. Våre virksomheter representerer fremtiden for et olje- og gassuavhengig Norge.

 

Kontakt
E-post: INFO.NOR@raufossneuman.com
www: http://www.raufossneuman.com

Adresse Hunndalen:
Sivesindvegen 3,
2827 Hunndalen

Adresse Raufoss:
Post Box 77,
2831 Raufoss.

Besøksadresse:
Raufoss Industripark,
Bygning 260/261,
Grøndalsvegen 2,
2830 Raufoss

 

Produksjonsbedrifter

Benteler
Hydal Aluminium Profiler
Kongsberg Automotive
Nammo AS
Plastal
Profillakkering AS
Hexagon Ragasco
Hexagon Raufoss
DolphiTech
Raufoss Offshore
Raufoss Technology
Raufoss Water & Gas
TotAl-gruppen
VP Metall AS