flags
 

Raufoss Ammunisjonsfabrikker AS

raRaufoss Ammunisjonsfabrikker AS ble stifte i 2007 og er en nyetablering som utvikler, produserer, markedsfører og selger avanserte våpensikringssystemer til både forbruker- og forsvarsmarkedet.

Avanserte sikringssystemer er et nytt satsningsområde for Raufossindustrien. Basert på engineeringkompetanse innen materialteknologi, strukturanalyser og mekanisk konstruksjon skreddersyr vi systemene til dine bruksområder. Våre produkter kjennetegnes av innovative funksjonsløsninger, nyskapende design og høy kvalitet.


I tillegg til sikkerhetsskap for forbrukermarkedet - familiesafer og våpenskap - leverer vi sikringsløsninger til profesjonelle kunder. Flere av produktene er patentert og designbeskyttet. Raufoss Ammunisjonsfabrikker AS står for den komplette verdikjeden - produktutvikling, produksjon og markedsføring. Selskapet er i dag ledende norsk leverandør av våpenskap.


Raufoss Ammunisjonsfabrikker påtar seg også utviklingsoppdrag for industrielle kunder, innen mekaniske/platebaserte strukturer, sikkerhetsprodukter og plastkonstruksjon. I tillegg til prosjektansvar og produktutvikling kan vi også levere løsningen som tas fram.


Besøksadresse:
Raufoss Industripark,
Bygning 100, 3. etasje
Postadresse:
Postboks 22,
2831 Raufoss

 


Kontaktperson:
Kristoffer Dale
Telefon: +47 46 89 90 00
E-mail: post@raufoss.com
Nettside: www.raufoss.com
Org.nummer: 991 331 263MVA

     

Produksjonsbedrifter

Benteler
Hydal Aluminium Profiler
Kongsberg Automotive
Nammo AS
Plastal
Profillakkering AS
Hexagon Ragasco
Hexagon Raufoss
DolphiTech
Raufoss Ammunisjonsfabrikker
Raufoss Offshore
Raufoss Technology
Raufoss Water & Gas
TotAl-gruppen
VP Metall AS