flags
 

Hydal Aluminium Profiler

logoHydal Aluminium Profiler (HAP) er en av Skandinavias ledende leverandører av ekstruderte, bearbeidede og overflatebehandlede aluminiumprofiler og komponenter.

HAP leverer aluminiumprofiler til de fleste bransjer. Våre hovedmarkeder er i Skandinavia.

Kjernevirksomheten omfatter utvikling og produksjon av kundespesifiserte aluminiumprofiler, fra idè til ferdig komponent.

Hydal Aluminium Profiler er en del av Hydal Group – www.hydal.com

Vårt hovedkontor ligger på Raufoss med avdelinger for bl.a konstruksjon, utvikling, salg og kundeservice. Produksjonen omfatter ekstrudering, overflatebehandling og bearbeiding. I Sverige har vi salgskontor i Karlstad, Sveg og Vetlanda. Vår bearbeidingsfabrikk ligger også i Vetlanda. Eksportavdelingen har kontorer i Danmark og på Raufoss.

HAP Raufoss har ca. 250 medarbeidere. Omsetning i 2014 vil være på ca. 750 NOK, og leverer ca. 21.000 tonn aluminiumprofiler.

 

     

- Fornøyde ansatte gir fornøyde kunder

Hydal Aluminium Profiler (HAP) står for enkelhet, tilgjengelighet og pålitelighet. Vi handler raskt – fra idé til ferdig komponent – gjennom en liten, fleksibel og ressurssterk organisasjon med høy grad av personlig service, korte kommunikasjonsveier og stor teknisk kapasitet.

I HAP er våre medarbeidere vår viktigste ressurs og vi arbeider aktivt for å tillby et godt og sikkert arbeidssmiljø. HAP er opptatt av at medarbeiderne trives.

At det jobbes med trivsel, og at HAP er et bra sted og jobbe, ble også dokumentert da HAP fikk prisen for årets IA i Oppland for året 2014.

Det er stort aktivitetsnivå for Hydal Aluminium Profiler. I 2014 har ordrebøkene vært mer en fulle. Når det er så høyt aktivitetsnivå, så må vi hele tiden se etter gode løsninger slik at produksjonen går som planlagt, og at vi levere god kvalitet. Vi utvikler oss stadig, for her jobber alle med å bli bedre.

Petter Kværnum er verktøykorrektør. Hans jobb er å korrigere verktøyet hvis aluminiumsprofilen ikke får ønsket form og utseende. Petter sier at han har en motiverende jobb som han trives veldig godt med. Det er gøy og være med på å påvirke produksjonen slik av at produktet blir slik kunden ønsker. Men forteller at jobben krever mye erfaring, og at han av og til må få tips og hjelp av sin gode kollega Erland Hammerstad, som har lang erfaring som verktøykorrektør.

 

Erland Hammerstad og Petter Kværnum trives godt hos HAP.
Erland har jobbet her 38 år, og Petter har jobbet her i 3 år.  


Hydal Aluminium Profiler a.s
Postboks 600
2808 GJØVIK
Tlf +47 61 15 30 00
E-post: hap@hydal.com
http://hap.hydal.com

Produksjonsbedrifter

Benteler
Hydal Aluminium Profiler
Kongsberg Automotive
Nammo AS
Plastal
Profillakkering AS
Hexagon Ragasco
Hexagon Raufoss
DolphiTech
Raufoss Offshore
Raufoss Technology
Raufoss Water & Gas
TotAl-gruppen
VP Metall AS