Telefon hovedvakt/besøkende:
(+47) 61152310
Brukernavn og passord til HMS/Telefonkatalog:
Kontakt Raufoss Eiendomsforvaltning

Vakttelefon Raufoss Næringspark ANS
Og Raufoss Eiendomsforvaltning AS
(+47 48090555)

Vareadresse dagtid:
Grøndalsvegen 2 (Vakt nord)


Vareadresse kveld/natt:
Fabrikkvegen: 11 (Hovedvakta)
  facebook
  video


Ledige lokaler.

Er du på utkikk etter lokaler til din bedrift? Syntes du det høres interessant ut å være en del av en industripark med lange tradisjoner for utvikling av konkurransedyktig industri? Da er Raufoss Industripark stedet for deg!

kontaktVi kan tilby din bedrift lokaler i spennende omgivelser med nærhet til forretningsforbindelser og samarbeidspartnere. Det aktuelle bygget gjennomgikk en oppgradering i 2004, og holder derfor god standard.

Bygget består totalt av om lag 1000 kvm inndelt i kontorer, kontorlandskap, fellesarealer og møterom. Din bedrift vil ha mulighet for å leie hele eller deler av bygget, noe som innebærer at leie også kan være aktuelt for enkeltpersoner. Justeringer av kontorer og kontorlandskap kan gjøres ved behov, men dersom dette ikke er nødvendig vil bygget være innflytningsklart i løpet av kort tid.

I tillegg til nærhet til kompetansemiljøet i næringsparken kan vi blant annet tilby gode parkeringsmuligheter for alle ansatte, nærhet til kantine, lave energi og varmekostnader samt tilgang til felles servicefunksjoner for bedriftene i parken.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med John Einar Jørgensen i Raufoss Eiendomsforvaltning for en eventuell omvisning og mer informasjon om hvilke muligheter som finnes for din bedrift.

 

Raufoss Eiendomsforvaltning

Tlf: +47 90 58 91 50
Fax: 61152010
E-post: John.Einar@fgeiendom.no
Adresse:
Postboks 103,
NO- 2831 Raufoss
Kontaktperson: 
Daglig leder John Einar Jørgensen

 

Raufoss Næringspark ANS

Post adresse:
Storgt. 41, 6508 Kristiansund

Besøksadresse:
Enggata 40 Raufoss

Administrerende direktør: 
John Einar Jørgensen


 

flags